In seara asta am mancat cel mai bun piept de pui de care imi amintesc. Am cumparat un fel de mancare la caserola de la supermarket (5£, 667grame, 4 portii) care era compus din urmatoarele: un ghemotoc de carne tocata (porc, ceapa, arome) invelit in piept de pui invelit la randul lui in Bacon. Mod de preparare: 70 minute la cuptor. Am mancat in 2 insi cele 4 portii recomandate :)
Garnitura a fost formata din 500g de cartofi noi, mici, intregi, in coaja (neformata), cu unt si salvie. Mod de preparare : 9 minute la microunde. I-am papat pe toti...
In Anglia imi place modul in care imi pot etala calitatile de bucatar. Te duci in magazin, alegi un fel complex , semipregatit, care iti vine inclusiv cu caserola pe care o bagi in cuptor, condimente si tot. Practic, dai la o parte ambalajul mare de carton, uneori dai citeva gauri intr-o folie de plastic si il pui in cuptor 40 minute (nu iti faci griji, scrie pe spate la ce temperatura se pune cuptorul si cate minute sa il lasi - aici cuptoarele sunt electrice si au o anumita temperatura, nu pe principii 'flacara medie' si fiecare cum crede...).
2 comments:
semipreparate... normal.
la cat de urate sunt englezoaicele probabil ca sunt multi burlaci flamanzi :P
tutu.
wrong..cu cat sunt mai urate cu atat 'le iubeste astia' mai mult...
probabil ca nu au curaj sa le trimita la bucatarie din motive de discriminare....
Post a Comment