Monday 19 April 2010

Avem un CV european

Dupa eforturi concentrate de la 5 oameni - multumim Oana si Cathy (chiar daca nu vb romana si nu citesti blogul) pentru sugestii , Denisa si Bogdan (adica noi) am facut, si Oana (din nou) si Andra au corectat (multumim mult) avem un CV UK - asa cum se cere si la ITM Tulcea de altfel, unde cereau CV format european :)
F multi oameni ne-au scris sa ne incurajeze, asa ca vreau sa ii calmez: nu suntem disperati. Am venit sa vedem, sa invatam - obiectiv realizat. Nu ne-a placut Londra (desi ma enerva mai tare Bucurestiul) insa are partile ei bune. Asta nu inseamna ca nu voi ramine aici daca primesc suficienti bani (cum nu sunt la interviu, pot spune acest secret - eu muncesc de obicei pentru bani). Daca nu, schimbam localitatea / tara. Nu sunt prea entuziast sa fac ore pe drum catre job si nici suficient de avar ca sa ma intereseze banii indiferent de conditii. Cred ca multi romani vad in 1000£ un paradis, fara sa stie ce sacrificii fac oamenii de aici pentru a-i obtine.

1 comment:

Tudor said...

Ca bine zici, mentineti-va un standard financiar...chiar ma deranjeaza cand aud de prieteni plecati prin tari straine cu facultati si muncesc joburi de "2 lei" pe...putini euroi, stau 'jdemii intro casa, pun bani la ciorap...si cica ei traiesc bine.Hm...